ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON

GERONTOLÓGIAI KÖZPONT SZABADKA

Hírek

Hírek

Hirdetmények és közlemények

hureklama
hureklama
hureklama
hureklama

Rólunk

Szolgáltatások

Szolgáltatások árjegyzéke:
LETÖLTÉS

Felvételi feltételek:
LETÖLTÉS

Közbeszerzés:

Szakdolgozók

Közösségi oldalak

Mi aktívak vagyunk a közösségi oldalakon is. Kövessenek minket.

Részletek

A Gerontológiai Központ Szabadka szociális és egészségügyi intézményt felnőtt és idős személyek ellátására 1978-ban alapították meg, az Háziápolási Központ, Felnőttek otthona, Ápolási otthon és „Sétaerdő” otthon integrációjával.

• Nyitott védelem – gerontológiai klubok;

• Nyitott védelem – házi ápolás és házi segítségnyújtás;

• Meghatározott szolgáltatások biztosítása a „Védett lakhatás” lakóinak;

• Intézményi ellátás – „Sétaerdő” otthon, „Felnőttek otthona”, „Ápolási otthon”

Az ellátás minden formája amelyet az intézményünk nyújt, azzal a céllal van megszervezve, hogy megfelelő támogatást, egzisztenciális, pszichoszociális, egészségügyi védelmet biztosítson rokkant és idős személyek számára, kultúrális és szórakoztató valamint rekreatív tartalmakkal, hobbi és foglalkoztatóterápiával, egészségügyi rehabilitaációval, technikai szolgáltatásokkal, amelyeket megfelelő szinten és a megfelelő időben bíztosítunk.

Otthonok

A Gerontológiai Központ Szabadka szociális és egészségügyi intézményt felnőtt és idős személyek ellátására 1978-ban alapították meg, az Háziápolási Központ, Felnőttek otthona, Ápolási otthon és „Sétaerdő” otthon integrációjával.

„Sétaerdő” otthon

Panzió típusú részleg

A panzió típusú részleg a „Sétaerdő” otthon első négy emeletén helyezkedik el.

Megerősített ápolási részleg

A „Sétaerdő” otthon V. és VI. emeletén a megerősített ápolási részlegen mozgásukban részlegesen vagy teljesen korlátozott, de lelkileg és szellemileg megőrzött egészségi állapotú személyek kerülnek elhelyezésre.

Ápolási otthon

A Gerontológiai Központ keretén belül az Ápolási otthon 49 lakószobával 168 lakó ellátását tudja biztosítani, a Március 27. utca 36 házszám alatt. A közeljövőben tervben van a befogadóképesség növelése 200 lakó fogadására, arányosan a szobák számának növelésével.

Felnőttek otthon

A „Felnőttek otthon” a Gerontológiai Központ három otthona közül az egyik. A Csikós Béla 34. házszám alatt található. Az elltott lakók száma alapjána a legkisebb otthonunk. Összesen 88 személy a befogadóképessége, ebből 65 személy panzió típusú részlegben és 23 személy a megerősített ápolási részlegen kerül elhelyezésre.

Nyított védelem

Klubok

A szabadkai Gerontológiai Központ keretén belül 9 klub dolgozik, hat a város területén és három a külvárosi helyiközösségek területén.

Házi ápolás és házi segítségnyújtás

A nyított védelem a Gerontológiai Központ részeként az intézményen kívüli ellátást bíztosítja a legidősebb polgártársainknak.

Egyéb

KONYHA
JANUAR 2018.

A kohnya dogozói a „Sétaerdő” otthon, az „Ápolási otthon” és a „Felnőttek otthona” lakói számára három főétkezést valamint a Nyílt védelem felhasználói számára ebédet biztosít a HACCP szabványokkal összhangban.

KARBATARTÁS
JANUAR 2018.

A karbantartás dolgozói a saját szerszámaikkal a Gerontológiai Központhoz tartozó mindegyik épület karbantartását, járművek, gépek karbantartását végzik, valamint együttműködnek a nagyobb javítások és munkálatok kivitelezőivel.

hvalavam (2)